Нов арест на полицай, вижте за какво

https://crimes.bg/vodeshha-tema/nov-arest-na-policay-vizhte-za-kakvo/27521 Crimes.bg
Нов арест на полицай, вижте за какво

Отново случай на пиян служител на МВР бе осветен от медиите днес. Полицаят е шофирал под въздействието на алкохол и предизвикал пътно произшествие. За щастие при катастрофата няма пострадали хора, а само материални щети.


49-годишният полицай е шофирал личния си автомобил Шкода, когато катастрофирал с Опел, управляван от 71-годишен водач.


Пристигналият на място екип на пътна полиция тествал и 2-мата участници в инцидента, като 71-годишният шофьор бил с нулеви стойност, докато при униформеният дрегерът отчел сериозни стойност над 1.2 промила. Отчетеното наложило да бъде задържан в районното за 24 часа и случаят да се докладва на прокурор.


Полицейският служител работил в РПУ Бобов дол, а в момента на катастрофата не е бил на служба.


От прокуратурата потвърдиха за случая, като информираха, че предстои да бъде повдиганото обвинение на МВР служителя. Случаят се наблюдава от Районна прокуратура в Кюстендил.


От вътрешното ведомство към момента се въздържат от повече подробности, като единствено се съобщава, че ще бъдат предприети дисциплинарни действия.


Припомняме, че това е поредният случай на пиян или дрогиран полицай от последните дни, като в единият случай бе задържан пиян антимафиот, а в другия куриозен такъв пиян полицай блъсна патрулка пред районното.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.