Не празните предизборни дрънканици на кандидат-кмета на „Копейките“ привлякоха вниманието на присъстващите, а този скъп аксесоар

Странно как човек със скромния му трудов опит може да си позволи толкоз скъп аксесоар

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ne-praznite-predizborni-drankanici-na-kandidat-kmeta-na-kopeykite-privlyakoha-vnimanieto-na-prisastvashtite-a-tozi-skap-aksesoar/119039 Crimes.bg
Не празните предизборни дрънканици на кандидат-кмета на „Копейките“ привлякоха вниманието на присъстващите, а този скъп аксесоар

Странно как човек със скромния му трудов опит може да си позволи толкоз скъп аксесоар

Кандидат-кметът на Копейките се опитва да печели гласове с обещания за забрана на гейпарадите. Във вторник вечер по време на среща със студенти кандидат-кметът за София на путиноидите от „Възраждане“ Деян Николов обяснявал как ще се случи това под бурните аплодисменти на присъстващите на срещата.

 

По-бдителната част от гостите обаче обърнаха сериозно внимание на аксесоарите му, а не на празните предизборни дрънканици. Това, което им направи силно впечатление бе луксозният часовник на лявата ръка на 33-годишния Николов, марка „Брайтлинг“, струващ над 20 000 долара или около 36 хил. лв.

 

Разбира се зевзеците не пропуснаха да попитат защо човекът на Костя Копейкин не е заложил на някоя от руските марки часовници, а се гъзари с швейцарски „боклук“. Освен това буди сериозно недоумение откъде Николов е изкарал пари за часовника с твърде скромната си трудова книжка.

 

 

Да припомним, че той е роден в Града под тепетата през 1990 г. В началото на професионалната си дейност се е занимавал със сайт за онлайн търговия и с фирма за организиране на детски партита на име „Цветка Кокетка“.

През 2011 г. става служител на център за сортиране на пратки на „Спиди“, като две години по-късно е повишен до мениджър на хъб на куриерската компания.

 

През 2017 г. работи няколко месеца като проектен мениджър в „Gl Group България“ – компания за управление на човешки ресурси. Именно тогава става и член на „Възраждане“, което явно се отплаща добре.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.