Кметът на с. Прилеп: Въпрос на време беше да се случи

Още преди месец имахме протест, на който алармирахме, че ще се случи нещо фатално, заяви Чани Стойчев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kmetat-na-s-prilep-vapros-na-vreme-beshe-da-se-sluchi/115602 Crimes.bg
Кметът на с. Прилеп: Въпрос на време беше да се случи

Още преди месец имахме протест, на който алармирахме, че ще се случи нещо фатално, заяви Чани Стойчев

След трагедията с дете и шофьор на пътя в село Прилеп напрежение на мястото няма. Кметът и жителите обаче се оплакват от натоварен трафик и настояват за промени.

„Трафикът е доста интензивен, главно товарни автомобили преминават и това е денонощно. Преди месец имахме протест, на който алармирахме, че това което стана снощи, ще се случи. Въпрос на време беше да се случи“, каза кметът на Прилеп Чани Стойчев пред БТВ.

По думите му шофьорите на камиони и тирове навлизат с висока скорост в селото, за да компенсират загубеното време през лошия участък от Карнобат до Прилеп.

„Предлагаме на входа на селото на този прав участък да има легнал полицай с пешеходна пътека и контрол на скоростта“, допълни кметът Чани Стойчев.

По думите му семейството на детето не са местни, а са били на гости при свои роднини за празник.

„Отговорност би трябвало да се потърси и на родителите – как са допуснали това дете да излезе. Има свидетели, има задържани, надяваме се виновните да си понесат наказанията“, коментира той.

Кметът съобщи, че отново във вчерашния ден е имало друга катастрофа с моторист на пътя Карнобат – Шумен.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.