Емили Тротинетката отървава затвора – не знаят дали да я тикнат при мъжете или при жените

Освен това е с чисто съдебно минало

https://crimes.bg/vodeshha-tema/emili-trotinetkata-otarvava-zatvora-ne-znayat-dali-da-ya-tiknat-pri-mazhete-ili-pri-zhenite/54970 Crimes.bg
Емили Тротинетката отървава затвора – не знаят дали да я тикнат при мъжете или при жените

Освен това е с чисто съдебно минало

По всяка вероятност Емили Тротинетката ще се размине без ефективна осъдителна присъда за дейното си участие в бруталната гавра с 18-годишния Денислав Делчев – момчето със специални образователни потребности.

 

Както вероятно си спомняте, то бе вързано на каишка и дресирано като куче в „МОЛ Пловдив“. Сякаш това унижение не бе достатъчно, случката бе заснета на видео и разпространена в социалните мрежи от изживяващите се като инфлуенсъри Емили Йорданова, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца.

 

Вече втора седмица скандалното трио обитава килиите в следствения пловдивски арест, а прокуратурата повдигна обвинения, наказващи се с между 3 и 5 г. затвор.

Според държавното обвинение Даниел Йорданов, както е името на Емили Тротинетката по лична карта, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца, са извършили в съучастие и сговор помежду си неправилни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото, като злодеянието по своето съдържание се отличава с изключителен дързост и цинизъм.

 

За разлика от Куката и Чеченеца, Тротинетката е с чисто съдебно минало. Заради липсата на кримидосие, а и поради рязко разклатилото се психично здраве, Тротинетката може много скоро да напусне тъмницата. Надзирателите твърдят, че зад решетките най-популярната джендърка в България, често изпада в страховити нервни кризи. Опитвала да се самонарани, блъскайки главата си в стената, хапела си ръцете и пръстите до кръв.

 

Надзирателите всеки ден й дават успокоителни, за да укротят нервните й изблици. Те обаче определят като категорична лъжа твърденията на Тротинетката, че е направила два опита за самоубийство. Припомняме, че тя обяви пред съда, докато се гледаше мярката й за неотклонение, че е опитала да се обеси с чаршафа в килията, след което да си пререже и вените по време на разходка.   

От ареста в Пловдив обаче бяха категорични, че при тях няма нито чаршафи, нито пък остри предмети, с които да си посегне.

 

Въпреки това служебният адвокат на Тротинетката вече е пуснал жалба до пловдивския съд, твърдейки, че е с поставена психиатрична диагноза и е освидетелствана от ТЕЛК, и съответно не би следвало да е в килията. Ако назначената нова психиатрична експертиза от съда бъде потвърдена от вещите лица, то законът трябва да бъде спазен и Емили да бъде изпратена в психиатрична клиника или пусната под домашен арест с електронна гривна на крака.

 

Пловдивски магистрат, пожелал анонимност е категоричен, че Тротинетката ще отърве затвора. Като основна причина той посочи не благоразположението на съдиите към транссексуалната лесбийка, за каквато се определя Даниел Йорданов, и да го осъдят на условен затвор, е страхът от бъдещи съдебни дела и наказателни процедури срещу България, които може да последват.

Именно, за да спестят създаването на бъдещи неприятни и позорни за държавата ситуации, пловдивските съдии ще предпочетат да накажат Тротинетката с условна присъда.

Пловдивският магистрат обаче е почти сигурен, че Тротинетката ще трябва да полежи в психиатрична клиника.

 

Същевременно жреците на Темида едва ли ще бъдат толкоз благосклонни към другите двама провинили се – Тошо Куката и Петко Чеченеца. Макар и двамата да имат влиятелни роднини – братът на Чеченеца е зам.-кметът на Пловдив Димитър Караилиев, който бе принуден да подаде оставка, а бащата на Куката е бившият служител на ДАНС Огнян Чалъков. Двамата вероятно ще се сдобият с ефективни присъди от по 3 години затвор.

 

Разследването е установило, че Куката и Чеченеца са издирвали в продължение на месец „подходящ“ човек, с когото да се гаврят, дресирайки го като куче.

Куката се вдъхновил от затворническо гей порно с гаври, заснето в Софийския затвор преди 17 г. от рецидивиста Янко Ваташки – Лудия.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.