Емили Тротинетката изтрещя тотално! Ето какви ги върши сега

https://crimes.bg/vodeshha-tema/emili-trotinetkata-iztreshtya-totalno-eto-kakvi-gi-varshi-sega/27667 Crimes.bg
Емили Тротинетката изтрещя тотално! Ето какви ги върши сега

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, след като профучаваше с над 100 км. с тротинетката си по магистралата, изтрещя тотално.


След като органите на реда я заплашиха с арест, тя заряза тротинетката и дори отбеляза, че я е обявила за продажба. Това обаче далеч не означава, че към днешна дата Емили се е кротнала и шофьорите могат да бъдат спокойни, дори напротив.


Оказва се, че сега Емили Тротинетката създава нова предпоставка за тежки пътнотранспортни произшествия, но не като водач на каквото и да било превозно средство, а като (забележете!) пешеходец.


Истината е, че към момента тя е пешеходец, но от онези, които намират за нормално да си правят разходките не в планината или в парковете, а на магистралата. Отбелязва, че там е най-приятното място за разходка, защото ходела бързо, а километрите се нижели неусетно един след друг. Така в един момент се озовава на десетия километър от магистралата.


Емили Тротинетката твърди, че е много по-готино да ходиш по магистралата, тъй като кефът и удоволствието там, са в пъти по-големи.

Що се отнася до безопасността й, тя подчертава, че се движи вдясно на аварийната лента на аутобана.


Очевидно търси всевъзможни начини да привлече светлината на прожекторите върху себе си, а може би е самоубийца под прикритие…

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.