Ексклузивно в crimes.bg: Трагедия! Издъхна Витя - синът на шефа на “Лада”-България

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-v-crimesbg-tragediya-izdahna-vitya-sinat-na-shefa-na-lada-balgariya/114245 Crimes.bg
Ексклузивно в crimes.bg: Трагедия! Издъхна Витя - синът на шефа на “Лада”-България

Едно от любимите момчета на софийската бохема – Витя, е поел по пътя към вечността рано тази сутрин, едва на 41-годишна възраст. Не се съобщава дали преди това младият мъж е боледувал и от какво.

 

Виктор Стадницкий е син на руския дипломат от кариерата и директор на “Лада”-България Алексей Стадницкий. Младият мъж е сред знаковите лица на столичния елит. Високо образован, начетен и наследил природната интелигентност на родителите си, той ще бъде запомнен с фината си, крехка и ранима душа, и с това, че често оставаше неразбран от околните.

 

Още в младежките години Витя, заедно с батко си Вася (бел.ред.: Василий Стагнитцкий), си спечелиха прозвището “руските братя” и  бързо ставаха душата на всяка компания. Освен с веселия си нрав, те бяха известни и с факта, че баща им Алексей пръв е започнал да внася в България любимите по соца автомобили “Лада”. Въпреки, че след промените на родния пазар започнаха да навлизат западни коли, руските машини запазиха позиции във високопроходимия клас.

 

Автомобилите бяха страст на Витя и той често се включваше в различни състезания на четири колела.

 

Приживе Виктор Стадницкий беше съдружник с баща си и брат си в общото им дружество “Лада Груп” ООД, както и в още две фирми, на които е бил управител.

 

Редакцията ни поднася съболезнования на опечаленото семейство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.