Димитър Вучев - Демби: Алексей Петров поръча стрелбата по Златко Баретата

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dimitar-vuchev-dembi-aleksey-petrov-poracha-strelbata-po-zlatko-baretata/29787 Crimes.bg
Димитър Вучев - Демби: Алексей Петров поръча стрелбата по Златко Баретата

Нова версия за стрелбата по Златомир Иванов - Златко Баретата съобщи сочения за един от най-големите наркоразпространители Димитър Вучев - Демби.Той даде интервю пред вестник "24 Часа", в което заяви, че стрелбата по Златомир Иванов е поръчана от Алексей Петров, с цел осуетяване на информацията, че Алексей Петров стои на високи позиции в подземния свят в България. В момента Димитър Вучев - Демби е свидетел по делата срещу Златомир Иванов - Златко Баретата и Антон Савов - Тони Мамата.Според Димитър Вучев, точно в деня на стрелбата по Баретата, лично той е подал сигнал в МВР за съществуващи престъпни отношения между Алексей Петров и неговия подчинен Златомир Иванов - Баретата.Димитър Вучев - Демби е известен в криминалните среди от началото на 90-те години. Той е една от малкото останали живи криминални фигури на прехода. Димитър Вучев е бил добър приятел с вече покойните Константин Димитров - Самоковеца и Антон Милтенов - Клюна.Демби е с дълго криминално досие, в което фигурират поръчки за убийства, наркоразпространение, палежи, побой и други. В интервю, проведено на 2 февруари 2009 г. пред Дарик Радио, Димитър Вучев - Демби заявява, че Златомир Иванов - Баретата е убиец и поръчител на множество убийства. Той директно посочва Златомир Иванов като поръчител на убийството на Антон Милтенов - Клюна и на свидетелите по делата срещу Димитър Вучев - Демби. Според Вучев, стратегията на Златко Баретата е била да убива свидетелите срещу Демби, за да бъде заподозрян Димитър Вучев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.