Диана, заради такива като теб пребиват невинни жени. Мърсуваш с Юлиян Вергов, прелъстяваш шефа си и помагаш на Прокопиев да лапне милиони от Сорос

https://crimes.bg/vodeshha-tema/diana-zaradi-takiva-kato-teb-prebivat-nevinni-zheni-marsuvash-s-yuliyan-vergov-prelastyavash-shefa-si-i-pomagash-na-prokopiev-da-lapne-milioni-ot-soros/27234 Crimes.bg
Диана, заради такива като теб пребиват невинни жени. Мърсуваш с Юлиян Вергов, прелъстяваш шефа си и помагаш на Прокопиев да лапне милиони от Сорос

Близката до кръга "Капитал" Саша Безуханова ли наднича зад набедената актриса? Диана Димитрова преспала с режисьора на "Откраднат живот" за да получи роля в сериала, после разбила семейството на Вергов и искала да блудства с дъщеря му. Сега се точи за тлъсти грантове.


Съмнително атрактивната във физическо и творческо отношение актриса повече от седмица разказва блудкава история как преди 5 години е мърсувала със свой женен и доста известен колега пред очите на родната му дъщеря. Тя нагло окачествява разврата си със семеен мъж като "връзка", пропускайки да спомене как е разбила семейството му.


Без да казва имена, тя дава да се разбере, че това е Юлиян Вергов, неин екранен партньор в "Откраднат живот". Преди да скочи в леглото му, Димитрова е имала поредна извънбрачна "връзка" с един от режисьорите на сериала. Човекът също като Вергов е женен, а Диана е мачкала чаршафите за да получи ролята на д-р Огнянова, която е била предназначена за друга, доста по-талантлива и способна актриса.


Цялата театрална гилдия е ставала свидетел на сексуалната й разпуснатост, содомия и зле прикрита лесбийска педофилия. Многострадалната Диана е правила секс с Вергов и с режисьора на продукцията (чието име спестяваме от уважение) паралелно, понякога и в един и същи ден, гнусят се колегите й, които се свързаха с нас.


Пет години по-късно тя рони сълзи, че колегата й (разбирай женения и безсрамно използван от нея Вергов) я бил "пребил" на снимачната площадка, съборил я на земята, ритал я с крак в лицето, а след края на антракта тя се поизтупала, попригладила разрошени пирги и скокнала да заснеме следващата сцена.


Първото правило при извършено престъпление е жертвата незабавно да подаде сигнал до органите на реда. Веднага. Не след 5 години, както днес самодоволно го направи актрисата Диана Димитрова. Не гримирана в тв-студио, а пред полицай, съдебен лекар и прокурор. Не докато прелъстиш поредния женен мъж. Не когато си отвориш краката за нова, незаслужена роля. Не след като дойдат грантовете по линия на Иво Прокопиев, Сорос и Саша Безуханова. Но за това по-късно.


В подкрепа на твърденията си Димитрова показва снимка с насинено око и без да иска предизвика справедливия гняв на юристи и съдебни медици. Защото "контузията" повече мяза на сценичен макиаж отколкото на истинска травма, причинена от юмрук или ритник на як, 90 и кусур килограмов мъжага. В социалните мрежи веднага бяха показани десетки кадри на реално пребити хора. Уверявам ви, фотосесията на Диана дори бегло не се доближава до реалността. И Слава Богу.


Защо не е отишла в полицията веднага след побоя? Ами защото живеела в България, хлипа актрисата. Защото била "г-н Никой" и медиите щели да я смачкат ако подаде жалба срещу "толкова силен авторитет". Айде бе!


При цялото несъвършенство на родните НК и НПК, там има великолепни текстове за посегателство върху личността, нападение, заплахи, тормоз (физически и психически), побой, изнасилване, склоняване и т.н. Не е нужна Истанбулска конвенция да окошарят кой да е самозабравил се бияч на жени. И да го развяват по медии и съдебни зали с години. Ако насилникът е публично известен, за журналистите ще е истински пир, а за магистратите - жътва.


Актрисата Диана Димитрова днес прави показно защо

стотици жени са насилвани, заплашвани, остригвани до голо, изтезавани и пребивани до смърт от мъже (свои и чужди) докато такива като нея гастролират по екраните. В качеството им на рекламни лица на соросоидни фондации, усвояващи грантове за борба с домашното насилие.


Учудващо синхронизирано с тв-пърформанса, фондацията Emproveproject, зад която стои близката до кръга "Капитал" на Иво Прокопиев бизнесдама Саша Безуханова обяви, че е привлякла за "каузата" си актрисата Диана Димитрова. Последната също обяви по bTV, че е лице на кампания "за защита на жените и не само".


Не Диана, ти не си достойна да защитаваш онеправданите и малтретирани жени. Ти никога не си била "г-н Никой" (защо жена говори за себе си в мъжки род е въпрос от психиатрично естество). Ти, Диана, си част от една свръх привилегирована върхушка на лица "известни, с това, че са известни". Ти винаги си имала достъп до медии, актьорската ти професия те издига до ниво, непосилно за продавачката от Люлин, която няма пари за пудра да скрие синината от крошето на мъжа си. Ти, скъпа Диана, винаги си щяла да минеш по червен килим през вратите на РПУ-то, а полицаите щяха да проявят непривична за нрава им активност да хванат "насилника" и да го изведат с белезници пред тв-камерите. Усърдие, за каквото стотиците ежедневно тормозени в дома си жени дори не смеят да мечтаят.

Нищо не оправдава мълчанието ти, г-це Димитрова.


Нищо, освен страха да не бъдеш осъдена за клевета. Историята ти яко намирисва. Ти си знаеш защо. Дори слуховете, че си имала лесбийски щения към невръстната дъщеричка на "бияча" да се окажат театрален фолклор, версията ти издиша чисто психологически и фактологично. Но пък перфектно обслужва целите на кликата около Иво Прокопиев, зинали да лапнат поредните милиони от чужбина.

Източник: crimesbg.comКоментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.