Бул. „Сливница“ отново под блокада заради Б. Бонев и кмет-гурбетчия

За втори път един от най-натоварените булеварди в София – “Сливница” е под блокада в час пик заради Борис Бонев и кмет-гурбетчия от Спаси София!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/bul-slivnica-otnovo-pod-blokada-zaradi-b-bonev-i-kmet-gurbetchiya-3/127548 Crimes.bg
Бул. „Сливница“ отново под блокада заради Б. Бонев и кмет-гурбетчия

За втори път един от най-натоварените булеварди в София – “Сливница” е под блокада в час пик заради Борис Бонев и кмет-гурбетчия от Спаси София!

Стотици граждани на район “Илинден” спряха движението по бул. “Сливница” в знак на протест срещу неходещи т на работа районен кмет от Спаси София Емил Бранчевски. Жителите на района протестират вече трета седмица, тъй като от миналата година Бранчевски е или в отпуск или в болничен. Днес по време на протеста самият кмет съобщи, че работел и “хоум-офис”, но от Германия. Да го защитава от протестиращите до него застана и общинският съветник от Спаси София Борис Бонев. Той обаче също остана изненадан от начина на работа на излъчения от него кмет и заяви пред протестиращите: “Не знам да е бил хоум-офис и какви са правила за такава работа, но ако е незаконно, той ще си понесе наказанието”!

 

По време на предишния  протест граждани на Илинден обясниха, че имат сериозни подозрения как Емил Бранчевски работи в Германия и заради това го наричат гурбетчия. Тогава те дори залепиха плакати с лика му с надпис „Wanted – Издирва се“.

 

И днес както и миналата седмица събралите се хора тръгнаха на шествие от сградата на районната администрация на „Илинден“ и стигнаха до  входа на Западен парк на бул. „Сливница“. Последва и блокада на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Кукуш“.

 

В момента ОИК-София е разпоредила проверки в НАП, НОИ и външно министрество дали районният кмет има и друг трудов договор. А преди седмица по същата причина - наличие на фирма от район „Илинден“ бе освободен заместник-кметът Радослав Колев. Според справка в търговския регистър той има действащо дружество. Колев стана известен с това, че по време на първия протест срещу кмета Бранчевски си позволи да обижда протестиращите граждани с “ко..ленца нагли”.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.