Близка на една от жертвите на Георги Семерджиев с разтърсващи разкрития

https://crimes.bg/vodeshha-tema/blizka-na-edna-ot-zhertvite-na-georgi-semerdzhiev-s-raztarsvashti-razkritiya/28387 Crimes.bg
Близка на една от жертвите на Георги Семерджиев с разтърсващи разкрития

Близка на една от двете жертви на Георги Семерджиев направи разтърсващи разкрития в ефира на Нова тв.


В предаването „Здравей, България“ Антоанета Куюмджиева, която е близка на едно от почернените семейства разкри, че изгубили връзка с дъщеря си малко след инцидента.




Поради тази причина помолили за съдействие за изясняването самоличността на двете млади жени, които станаха жертви на Георги Семерджиев.

Те прозвънили в болниците, обадили се и в 4 РПУ, но ги препратили към КАТ.

Единственото разяснение, което получили от тези институции било, че инициалите съвпадат. По-късно се потвърдило и името. Получили съдействие от Пътна полиция, които ги изпратили към Следствието.


Куюмджиева е категорична, че никой не заслужава да си отиде по този начин. Те искат правосъдие за извършителя на тази жестокост.


Както вече стана ясно при огледа на автомобила на Георги Семерджиев, бяха открити полицейска лампа и стоп-палка.


Междувременно стана ясно, че няколко часа преди жестокото меле, Георги Семерджиев предизвикал и друг пътен инцидент.

Потърпевшият Георги Маринов разкрива, че Семерджиев шофирал агресивно малко преди 18 ч., минавайки между колите по бул. „България“. Опитвайки се да заобиколи и неговия автомобил, издрал бронята му.


Тъй като причинената от Семерджиев щета е малка, Маринов не сметнал за необходимо да сигнализира полицията за случилото се.

Освен това му направило впечатление, че на предното стъкло на убиеца имало полицейски лампи, наподобяващи на автомобил на НСО.

Източник: nova.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.