Разтърсваща версия за смъртта на кралица Елизабет II: Вижте каква е

https://crimes.bg/po-sveta/raztarsvashta-versiya-za-smartta-na-kralica-elizabet-ii-vizhte-kakva-e/27278 Crimes.bg
Разтърсваща версия за смъртта на кралица Елизабет II: Вижте каква е

С кончината на кралица Елизабет II си отиде цяла една ера. Стотици милиони хора по цял свят скърбяха за Нейно величество и се питаха каква е причината за смъртта й.


До момента официалната информация бе, че кралицата си е отишла от „старост“, това е и написано в официалните документи, издадени след кончината на 96-годишната кралица.


Изненадваща версия за случилото се разпространи приближен до кралското семейство, който пред вестник The Mirror сподели, че Нейно величество в последните мигове от живота й се е борила с една от най-коварните болести – рак.


Джайлс Брандрет, който е в приятелски отношения с принц Филип и биограф на кралицата сподели, че Елизабет II е имала рак на костния мозък - Мултипленият миелом.


Според него именно това е причината в изминалите няколко години кралицата постепенно да изгуби подвижността си, да избягва пътувания и масови мероприятия. Той допълва, че това е причината тя да започне да отслабва и да се изморява лесно. За това заболяване все още няма лечение, а единствено терапия с цел намаляване на последиците от него.


Към момента няма официален коментар от Бъкингамския дворец по тази версия. Също и всички членове на кралското семейство запазват мълчание по случая.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.