Братята Кауши държат жена за заложник

https://crimes.bg/po-sveta/bratyata-kaushi-darzhat-zhena-za-zalozhnik/37263 Crimes.bg
Братята Кауши държат жена за заложник

Полицията обкръжи печатницата в която са се барикадирали.




Източник:




2015-01-09 12:30:00


По света


0

Прочетено: 190764

Кратка връзка








Снимкова галерия





По неофициална информация терористите в градчето Дамартен ан Гоел държат за заложник жена.Братята Саид и Шериф Кауши се се барикадираха в печатница в индустриалната зона на градчето, докато властите затягат обръча. Широкомащабната акция включва бронирана техника, жива сила и хеликоптери "Пума".

"Сцената е драматична. Целият район около града неспирно се пълни с хиляди френски полицаи и антитерористични спецчасти. Няколко военни хеликоптера “Пума” кръжат над областта на преследване, пристигнаха стотици полицейски коли и бронирани машини”, предава от мястото журналистът Пиер Шолфийлд за Би Би Си.

 

"Медиите бяха преместени от зоната около обсадата. Огромен полицейски конвой е обсадил магистрала N2”, съобщава още Шолфийлд. Две писти на летище "Шарл дьо Гол" са затворени заради операцията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.