Заловиха голямо количество дрога в София

https://crimes.bg/kriminalno/zaloviha-golyamo-kolichestvo-droga-v-sofiya/28223 Crimes.bg
Заловиха голямо количество дрога в София

Съдът остави за постоянно в ареста задържания мъж. Той е обвинен за съхранение с цел продажба на наркотични субстанции в големи количества. Задържаният е обвинен, че на 26-ти юли в кварта Овча купел в две коли използвани от него, които са били паркирани е открито сериозно количество дрога. Веществата са кокаин и MDMA с общо тегло над 2000 грама.




Наблюдаващият прокурор е постановил задържане на за 3 денонощия на собственика на автомобилите, като също така е поискал постоянното му задържане, което в последствие е одобрено от съда.


Съдът е приел, че има сериозно основание обвиняемият да е деецът на престъплението и според събраните улики решава да го остави в ареста за постоянно. Също така смятат, че има вероятност да се укрие или да извърши ново престъпление. Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред по-висшестоящ съд, а именно Апелативния съд в гр. София.


 


Припомняме, че преди дни в специализирана акция в Петрич бяха задържани трима души за търговия с наркотици. В същия ден ГДБОП на територията на област Благоевград  провеждат акция за противодействие на наркоразпространението. Установеното количество е над 10 кг тревна маса, реагирала на канабис при тест. Случаят е докладван на прокуратурата и по него се продължава работата.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.