Привелигировани или равни? Агресивният прокурорски син излиза 9 пъти от домашния арест?

https://crimes.bg/kriminalno/priveligirovani-ili-ravni-agresivniyat-prokurorski-sin-izliza-9-pati-ot-domashniya-arest/27420 Crimes.bg
Привелигировани или равни? Агресивният прокурорски син излиза 9 пъти от домашния арест?

Васил Михайлов, синът на зам. окръжен прокурор в миньорския град, от който пропищя целия град е нарушавал поне 9 пъти домашния си арест. Това твърдят свидетели, като допълват, че основно през нощта е напускал дома си. Местните изпитват страх да сигнализират, защото се притесняват, че той ще разбере кой е подал информацията и може безнаказано да направи, каквото си поиска.

Информацията бе потвърдена и от Мариана Николова, която е съпруга на нападнатият и бит от Михайлов уважаван треньор в Перник. Тя е една от малкото, които имат смелостта да застанат с лицето и името си и да разкажат за нередностите.

Преди няколко дни СРС постанови прокурорския син да остане под арест в дома си, но веднага след това излезе информация, че системно е нарушавал ареста си.

Обвиняемият отхвърли тези твърдения, а за физическата агресия твърди, че е използва такава единствено при самозащита и при предизвикване от страна на опонента.

Само преди няколко дни главният прокурор Иван Гешев поиска оставката от бащата на Васил. Гешев заяви, че всички сме равни пред закона, но има и по-висши норми от него, а именно моралът.

Местните се съмняват прокурора да подаде оставка, смятат, че няма да има доблест за това.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.