Братът на Димитър Бербатов се отърва с условна присъда

https://crimes.bg/kriminalno/bratat-na-dimitar-berbatov-se-otarva-s-uslovna-prisada/37458 Crimes.bg
Братът на Димитър Бербатов се отърва с условна присъда

Той се призна за дилър, осъдиха го на една година и два месеца лишаване от свобода условно




Източник:





2015-01-27 08:30:00


Крими


0

Прочетено: 170226

Кратка връзка








Асен Бербатов, брат на топ футболиста Димитър Бербатов, бе осъден условно за разпространение на дрога. На заседанието днес той се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата в Благоевград. Съдия Атанас Маскръчки постанови една година и два месеца лишаване от свобода условно.

Бербатов е обвиняем за разпространение на кокаин. На 8 ноември 2012 г. Асен Бербатов е заловен в момента в който пласира 0,62 грама кокаин на благоевградчанина Борислав Войнов на централната търговска улица. На 15 март 2013 г. пък е продал на А. А. 0,87 грама кокаин пред местна дискотека. Общата стойност на пласираната от него дрога е около 268 лв.Това е втора условна присъда за Асен Бербатов. На 10 декември 2013 г.  районен съд Дупница осъди Асен Бербатов условно за притежание на 19 грама кокаин. Наркотика бе открит в детското столче, поставено в колата с която Бербатов пътувал, при полицейска акция на главен път Е-79.

Присъдата обаче още не е влязла в сила, тъй като се обжалва пред Окръжен съд-Кюстендил.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.