Ужас! 13-годишно дете бере душа, след като…

https://crimes.bg/inczidenti/uzhas-13-godishno-dete-bere-dusha-sled-kato/28024 Crimes.bg
Ужас! 13-годишно дете бере душа, след като…

Момче на 13 години е в болница и се бори за живота си.


До това му състояние се е стигнало, след като е било пометено от кола, управлявана от 19-годишен водач.


След като предизвикал пътнотранспортното произшествие, виновникът избягал. Органите на реда са го задържали късно снощи, отбелязват от полицията.


Сигналът за инцидента е получен вчера. В него се съобщава, че в района на кръстовището, образувано от улиците „Александър Стамболийски“ и „Гео Милев“ в Брегово, е станала катастрофа.

Лекият автомобил се е движил в посока към с. Ракитница, когато блъснал 13-годишното момче, което карало велосипеда си. Веднага след като причинил инцидента, виновникът напуснал местопроизшествието.


Пострадалото 13-годишно момче е откарано в болница, където е настанено за лечение. Медиците разкриват, че момчето е с опасност за живота.

В хода на разследването автомобилът, причинил инцидента бил открит изоставен в покрайнините на града. 19-годишният водач е с шест месечен стаж зад волана. Той е бил намерен в дома на дядо си и е задържан за срок от 24 часа. Тестът с технически средства е открил наличие на алкохол и наркотици.


Междувременно стана ясно, че пострадалата жена при тежката катастрофа във Видин е била приета снощи в болница. Инцидентът се случи преди дни, когато младеж с току-що регистрирана кола премина с бясна скорост през мантинелата и помете автомобила на Ирена Парашкевова.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.