Стана ясно коя е дрогираната тийнейджърка, помела 5 коли

https://crimes.bg/inczidenti/stana-yasno-koya-e-drogiranata-tiyneydzharka-pomela-5-koli/27747 Crimes.bg
Стана ясно коя е дрогираната тийнейджърка, помела 5 коли

Стана ясно коя е дрогираната тийнейджърка, която помете пет автомобила в София.


Мелето се случи минути преди 2 ч. в столичния квартал „Люлин 3“.


18-годишната Диана Владимирова, която седнала зад волана след употребата на алкохол и наркотици, помете пет автомобила с джипа си. Приятелката й, която пътувала на предната седалка пострада, но е без опасност за живота.


Припомняме, че пристигналият на мястото на произшествието полицейски екип направи тест с техническо средство на тийнейджърката за алкохол и наркотици. Резултатите и от двата се оказали положителни. Дрегерът отчел малко над 1.2 промила алкохол в кръвта й, което е престъпление. Както вече стана ясно безразсъдната тийнейджърка е с шофьорска книжка от седем месеца.


Виновницата за мелето била задържана от органите на реда, а приятелката й – откарана в лечебно заведение. На Владимирова също бил предложен медицински преглед, но тя категорично отказала.


Малко след 20 ч. снощи на столичния булевард „Акад. Иван Гешов“ са се ударили три коли. Малко преди това мъж скочи от моста на столични булевард. Предполага се, че вниманието на шофьорите е било отклонено от смразяващия инцидент и това е довело до произшествието.

Няма данни за пострадали при верижната катастрофа. Инцидентът обаче е затруднил движението и в двете посоки.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.