Скандални разкрития за пожара в столичен хотел, който взе жертва

https://crimes.bg/inczidenti/skandalni-razkritiya-za-pozhara-v-stolichen-hotel-koyto-vze-zhertva/27697 Crimes.bg
Скандални разкрития за пожара в столичен хотел, който взе жертва

Скандални разкрития за пожара, който вилня в столичен хотел вчера, излязоха на бял свят.


Те бяха направени от ранен руски гражданин, който като по чудо успял да избяга със съпругата си от огнената стихия.


Разкритията, които направи, ще ви шокират.

От думите му става ясно, че нито един от служителите на хотел „Централ“, не е бил на мястото си. Както вече ви съобщихме, огнената стихия отне живота на една жена, за която по-късно стана ясно, че е колумбийска гражданка. Други шестима души, сред които бебе и дете на 12 години, бяха ранени.


Сред ранените е и руснакът Леонид Прайсман, който разказва какво се е случило.

Минути, след като успял да избяга по стълбите на хотела, руснакът пише, че почивката им в България е приключила тъжно.


Той споделя, че след като посетили Доспат и се разходили из художествена София и старите църкви, хотелът им се запалил. Незнайно поради какви причини обаче, нито един от служителите не бил в сградата, отбелязва той и допълва, че е в шок.


Двамата със съпругата му се затичали по задимените стълби, притискайки мокри кърпи на лицата си. В бързината Леонид паднал и си счупил крака.

Получил е разрешение да лети до Израел, където живее понастоящем, за да не бъде опериран у нас. Причината за това е, че останал никак очарован от лекарите, които срещнал в столичната болница.


Според неофициално потвърдена информация, двама от мъжете, настанени в болница след пожара, са в критично състояние. Разследването по случая продължава.

Източник: lupa.bg




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.