Камион блъсна автомобил с бебе вътре на протест

https://crimes.bg/inczidenti/kamion-blasna-avtomobil-s-bebe-vatre-na-protest/28237 Crimes.bg
Камион блъсна автомобил с бебе вътре на протест

По ударената кола са нанесени материални щети, в нея са пътували младо семейство с бебето си. Инцидентът се е случил докато протестиращите блокирали пътя чрез постоянно движение в кръговото кръстовище.


 


Шофьорът на камиона каза, че не е видял колата, както и не е чул виковете на хората наоколо, че ще я блъсне.


Нанесени са щети по автомобила, като за щастие хората вътре са добре и са претърпели само уплаха. Младото семейство е пътувало за почивка, като на мястото на протеста са минали случайно.


На мястото на инцидента има полиция, която веднага е помогнала на хората, а след това са тествали двамата водачи за употреба на алкохол.




Друг тежък пътен инцидент днес се случи в Сливен. Водач блъска пресичаща жена на бул. Христо Ботев и бяга след инцидента. Жената е починала от удара на място.


Полицията е започнала издирване на водача, като малко след това той е открит и задържан. Изяснено е, че загиналата жена е на 69 години, не е пресичала на регламентирано място и е изскочила на пътя между две коли. Случаят е докладван на държавното обвинение и се води разследване.


Водачът е на автомобила е на 29-годишна възраст.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.