Извънредна ситуация в София, гъмжи от полицейски служители

https://crimes.bg/inczidenti/izvanredna-situaciya-v-sofiya-gamzhi-ot-policeyski-sluzhiteli/28470 Crimes.bg
Извънредна ситуация в София, гъмжи от полицейски служители

Извънредна ситуация в София доведе до струпването на полицейски служители.


Очевидец алармира, че огромно дърво се е строполило на бул. „Цар Борис“ III. Падналото дърво е заело половината от булеварда и както сами се досещате се е наложило движението да бъде временно ограничено. Точно заради това на мястото има полицейски екипи.

Според първоначалната информация инцидентът като по чудо се е разминал без пострадали. Предстои да се изясни причината, довела до падането на дървото.



Междувременно стана ясно, че в близост до Терминал 1 на столичното летище е станала зверска катастрофа. Това потвърждават и снимките, публикувани в социалните мрежи. От тях се вижда, че два автомобила са се ударили на светофар. Единият от тях дори се е качил на тротоара в резултат на удара.


За момента не се съобщава броят на пострадалите при сблъсъка. На мястото на инцидента има полицейски екипи. Тепърва ще се изясняват причините, поради които се е стигнало до тежкия удар.


От коментарите под снимките обаче става ясно, че хората недоумяват как в неделния ден, когато движението не е натоварено, е възможно да се стигне до такъв тежък сблъсък. Те се питат дали някой от водачите на катастрофиралите автомобили няма проблем със зрението и това да е довело до сблъсъка.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.