Истинска мистерия се заплита с изчезналите рибари в Бургас

https://crimes.bg/inczidenti/istinska-misteriya-se-zaplita-s-izcheznalite-ribari-v-burgas/27238 Crimes.bg
Истинска мистерия се заплита с изчезналите рибари в Бургас

Вече седмица продължава издирването на 2-мата рибари в езерото край Бургас. Издирвателните екипи щателно претърсват големи площи във водоема, но без никакъв резултат. Въпреки използваните техники и специализирано оборудване, като сонари, морски камери и дронове няма и следа от Петър и Иван.


Във вторник тази седмица бе открита и надуваемата лодка, с която са влезли да ловят риба. Истинска мистерия е, че тя няма видими щети или повреди, а и греблата са й там.


Това доста затруднява разследващите и издирващите с версията за случилото се. Лодката е намерена на около 1500 метра от вероятното място на влизане в езерото.


Техни близки и роднини споделят, че рибарите не са взели мобилните си телефони, а и са нямали нужната екипировка за влошеното време, което беше обхванало България през изминалата седмица.


Всички тези факти, като липсата на каквито и да е следи от хората, не са открити никакви техни вещи, а и лодката, която е без механични поражения пораждат какви ли не слухове сред местните, които определят случая, като мистерия. Тя се засилва и от факта, че са влезли и без мобилни телефони дори, което би могло да им даде шанс при инцидент.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.