Адът няма край: Отново тежки катастрофи на АМ Тракия

https://crimes.bg/inczidenti/adat-nyama-kray-otnovo-tezhki-katastrofi-na-am-trakiya/28239 Crimes.bg
Адът няма край: Отново тежки катастрофи на АМ Тракия

Денят отново бе белязан от „войната по пътищата“, която се води. Поне 3 сериозни катастрофи са се случили днес на АМ Тракия, като първите две са в района на Пловдив – между 100 и 120 км. При единия инцидент са се сблъскали две коли в изпреварващата лента, като най-вероятно става въпрос за неспазване на дистанция.




При втория инцидент около Пловдив кола е излетяла в полето. Изяснява се причината и дали става въпрос за засичане от друг автомобил или е самокатастрофирал.


А третият инцидент е врязване на мотор в пътностроителна техника в район на ремонт на магистралата.


 


И при трите инцидента са се отзовали спасителни служби, като катастрофите са предизвикали задръстване в и без това натовареното движение по магистралата в разгара на летния сезон.


Полицията изяснява причините за тях и са взети мерки по административен път. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като за момента няма данни някой от тях да е употребил такъв или за ранени.


 


Само преди ден товарен автомобил се вряза в колона на надлез на АМ Тракия, при което шофьорът загина на място. Също и днес в Ришкия проход при челен удар между два камиона и възникнал пожар е загинал единият от шофьорите.


От пътна полиция апелират към водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.


 


Източник: plovdiv24.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.