Внимание! Отваряйте си очите на четири, когато сте на бензиностанция. Мамят ви в движение с…

https://crimes.bg/analizi/vnimanie-otvaryayte-si-ochite-na-chetiri-kogato-ste-na-benzinostanciya-mamyat-vi-v-dvizhenie-s/28814 Crimes.bg
Внимание! Отваряйте си очите на четири, когато сте на бензиностанция. Мамят ви в движение с…

 

Вероятно поради тази причина не им изнася да зареждат гориво в туба

 

 

Потребители на една от групите в социалната мрежа Фейсбук разкриха поредната нагла измама по бензиностанциите в страната.

 

Сякаш не стига това, че цените на горивата се вдигнаха драстично, ами сега бъркат още по-дълбоко в джоба на потребителите с тази измама.

 

Оказва се, че когато сте на бензиностанция, трябва да си отваряте очите не на четири, а направо на осем. В противен случай рискувате да се превърнете в поредната им жертва, за което ще си платите скъпо.

 

Колкото и невероятно да ви се струва голямата шашма е, че клиентите на бензиностанциите плащат за въздух, без дори за са заредили гориво в резервоара си.

Един от потърпевшите разкрива, че е забелязал, че сумата започва да се начислява в момента, в който служителят на бензиностанцията вземе пистолета, без дори да е започнал да сипва гориво.

 

Потърпевшият споделя, че видял, че на апарата имало чукнати 22 стотинки и то за секунди. При повторното вдигане на пистолета от колонката, се чул звук, че зареждането на гориво е започнало и апаратът начислил нови 38 стотинки, без да са капнали дори и капка в резервоара си.

 

След като бе оповестена тази случка се оказа, че случаят далеч не е единствен и мнозина са ставали жертва на подобни измами по бензиностанциите. Потърпевшите възкликват възмутени, че се оказва, че зареждат въздух, за който разбира се си плащат.

 

Те предполагат, че това е и една от причините, поради която бензиностанциите отказват да зареждат гориво в туба. В противен случай бързо биха им хванали шмекериите.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.