Трупът край Приморско вероятно е на майката на детето

https://crimes.bg/analizi/trupat-kray-primorsko-veroyatno-e-na-maykata-na-deteto/37673 Crimes.bg
Трупът край Приморско вероятно е на майката на детето

Снимка: АрхивСпецполицаи нахлуха в апартамент в Приморско заради убитото дете в куфара край Пасарел и мъртвата жена, открита преди месец край резиденция "Перла". Претърсен е апартаментът на Весела В. на улица "Лагуна" в морския град. Жилището е в кооперация в непосредствена близост до хотел "Куин Нели". Имотите са продадени на руснаци, сградата е необитаема през зимата. Собственичката не била забелязвана в града от месеци. Тя има апартамента от 2007 г. В жилището са открити детски играчки и велосипед, отговарящи на дете на 5 години, каквато е предполагаемата възраст на момченцето в куфара.

"От часове тук гъмжи от полиция. Вероятно търсят следи към убиеца, казаха местни жители.

Жената е живяла с руснак с фамилия Герман, с когото не се разбирала. През последните години тя е работила и в Кипър.

Връзката между двата случая между Пасарел и Приморско беше направена преди ден. До този момент нито един от двата трупа не беше идентифициран. Момченцето беше открито в зелен луксозен куфар "Самсонайт" в река Искър. Жената, открита край Приморско пък, беше разчленена от животни. Още тогава източници казаха, че е ясно, че смъртта е настъпила скоро, въпреки че от тялото са останали само два крака.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.