Търсят тялото на изчезналия Янек от Дупница в язовир Дяково

https://crimes.bg/analizi/tarsyat-tyaloto-na-izcheznaliya-yanek-ot-dupnica-v-yazovir-dyakovo/40152 Crimes.bg
Търсят тялото на изчезналия Янек от Дупница в язовир Дяково

И днес продължи издирването в язовир “Дяково” над Дупница на изчезналия на 31 юли Янек Миланов. Два екипа водолази се гмуркаха в десния ръкав на язовира – този до главния път Е-79, пише Дарик. Две лодки започнаха претърсването до брега, към който води черен път от караулката на КАТ на Е-79.




Източник:




2020-12-09 17:47:00


Анализи


0

Прочетено: 75222

Кратка връзка








И днес продължи издирването в язовир “Дяково” над Дупница на изчезналия на 31 юли Янек Миланов. Два екипа водолази се гмуркаха в десния ръкав на язовира – този до главния път Е-79, пише Дарик. Две лодки започнаха претърсването до брега, към който води черен път от караулката на КАТ на Е-79.Водолазите се гмуркаха в близост до залети от водите на язовира дървета. След това се преместиха на 100 метра в посока стената на „Дяково“. До обяд тяло не бе открито. Язовирът се претърсва за пореден път от водолази, изследвани бяха и трите ръкава на „Дяково“.43-годишният Янек изчезна вечерта на 31 юли т.г., след като се качил в джипа на Васил Капланов-Каплата. От два месеца Капланов е в следствения арест в Кюстендил по обвинение за заплаха за убийство на друг дупничанин. По второ обвинение – за притежание на боеприпаси без надлежно разрешение, той е с мярка „парична гаранция“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.