Страшна трагедия на яз. Камчия

https://crimes.bg/analizi/strashna-tragediya-na-yaz-kamchiya/43517 Crimes.bg
Страшна трагедия на яз. Камчия

По случая е образувано досъдебно производство

Страшна трагедия се разигра на яз. Камчия.

 

Празничният 6 септември почерни живота на още едно семейство в Бургаска област, информира flagman.bg.

 

Водата взе поредна жертва. Този път обаче не морето, а яз. Камчия, след като 55-годишен мъж от айтоското село Караново се удави във водоема. Инцидентът е станал в района на местността „Марковица“ край сунгурларското село Манолич.

 

Сигнал за трагедията на тел. 112 е получен около 15:20 ч. Мъжът е влязъл във водата, изчезнал е от погледа на близките си и повече не се е появил на повърхността. На място е изпратен спасителен екип, който включвал и водолази от Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"-Бургас.

 

Тялото му е открито на следващия ден – 7 септември. Трупът е изваден от водолазите и откаран за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Припомняме, че през почивните дни се удавиха още двама души. И двата инцидента станаха на плаж Силистар заради голямото вълнение. Ивицата е неохраняема, което доведе до трагедията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.