Страшен екшън в София

https://crimes.bg/analizi/strashen-ekshan-v-sofiya-2/41419 Crimes.bg
Страшен екшън в София

 

Не става ясна причината за инцидента

Страшна гонка се е разиграла в София. На булевард "Александър Стамболийски" полицейски патрул е преследвал такси.

Ситуацията се е разиграла около 4.00 часа тази сутрин. По сигнал на зрители на БНТ шофьорът на таксито е карал с много висока скорост.Преследването е приключило на кръстовището на булевард "Вардар" и булевард "Александър Стамболийски", където таксито е катастрофирало.На място пристигнаха няколко полицейски екипи и кола на Жандармерията. Екип на Спешна помощ прегледа шофьора, не е ясно дали е употребил алкохол и каква е причината за инцидента.15 мигранти пък са били задържани на бул. "Цариградско шосе" в близост до бензиностанция в София, съобщава „GlasNews.bg“. Те са били открити в четири таксита.Хванатите чужденци са на възраст около 20 години – само мъже, без документи за самоличност. По техни думи от Ирак.Водачите на таксиметровите автомобили са арестувани. Срещу тях са повдигнати обвинения по чл. 281 от НК.

 

Припомняме, че в средата на март отново чрез такситата бяха превозвани мигранти. Тогава при проведена акция в "Надежда" и "Обеля" бяха хванати 21 чужденци.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.