Разтърсващи разкрития за загиналия моторист Христо Тепавичаров и съпругата му

https://crimes.bg/analizi/raztarsvashti-razkritiya-za-zaginaliya-motorist-hristo-tepavicharov-i-saprugata-mu/38249 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за загиналия моторист Христо Тепавичаров и съпругата му

Феята има доста дълго крими досие

Изплуваха разтърсващи разкрития за нелепо загиналия моторист Христо Тепавичаров, по-известен с прякора си Феята и съпругата му.

 

Оказва се, че Христо Тепавичаров, е стар познайник на органите на реда.

Припомняме, че Тепавичаров и съпругата му Мария издъхнаха след зверска катастрофа с мотор, станала в 3 часа сутринта във вторник. Семейството оставя три деца сираци. 

 

Според запознати, Феята има цели 7 регистрации за кражби, грабежи и друг вид престъпления от Наказателния кодекс. Освен това по неофициално потвърдена информация, Христо Тепавичаров е бил пиян по време на инцидента.

 

Пробата при аутопсията показала, че е имал 2 промила алкохол в кръвта. Явно той се е наливал с алкохол часове преди да се качи на мотора и да убие себе си и жена си. Още по-нелепото в случая е, че безразсъдните му действия оставят три деца без родители. 

 

Техните сподвижници на моторите едва ли има защо да се оплакват от държавата, тъй като техният събрат е нарушавал правилата и е рискувал не само своя, но и живота на жена си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.