Поредна страшна версия за съдбата на Янек Миланов: Отдавна е мъртъв! Публично безнаказано убийство!

https://crimes.bg/analizi/poredna-strashna-versiya-za-sadbata-na-yanek-milanov-otdavna-e-martav-publichno-beznakazano-ubiystvo/39745 Crimes.bg
Поредна страшна версия за съдбата на Янек Миланов: Отдавна е мъртъв! Публично безнаказано убийство!

Най-страшната версия за съдбата на Янек Миланов подпали мрежата. Мистерията с изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж от Дупница продължава повече от два месеца. Янек за последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли. Капланов бе арестуван за закана с убийство към Димитър Недев, който коментирал с социалните мрежи изчезването на Янек.Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, но издирването на дупничанина продължава. В същото време и в социалните мрежи не спират дискусиите около мистерията. Един от последните постове в специално създадената група Къде е Янек?! Where is Yanek?! Où est Yanek?! разбуни духовете. Причината е страшната версия за съдбата на дупничанина.

"Едно публично безнаказано убийство... Вие вярвате ли в отвличане? Аз вече не.", пише една от потребителките. Веднага под поста ѝ се заредиха коментари и реакции на останалите.

Mimi Dimitrova Колкото и да е тежко да се изрече....това младо момче, отдавна е в другият свят. Дано поне се намерят тленните му останки, за да получи достойно изпращане. И последен дом, където да го посещават хората, в чиито сърца ще остане завинаги. Поклон!

Miro Denev Седмица след изчезването, за мен беше ясно.

Elitza Dimitrova А вие вярвате ли, че полицията и прокуратурата правят нещо? Аз вече не...

Ася Константинова Не пишете такива неща, защото четейки ги, брат му страда .Anita Petkova Ася Константинова едва ли не му минава и такава вероятност през мисълта. Тук не става въпрос за ден и два за съжаление.

Miro Denev Ася Константинова Брат му страда отдавна! Не го подценявайте толкова, изглежда интелигентно момче, ако мислите че самия той има илюзии? Аде стига с тия глупави забележки!Защото не назовавате нещата с истинските им имена, къде от страх, къде от криворазбрана тактичност, сте на тоя хал! Щрауси, това сме! Затова ще има и следващ и следващ Янек!", гласят част от тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.