Полицията в Пловдив със сериозен удар

https://crimes.bg/analizi/policiyata-v-plovdiv-sas-seriozen-udar/39933 Crimes.bg
Полицията в Пловдив със сериозен удар

Продължава работата по документирането на извършеното престъпление

Пловдивската полиция нанесе сериозен удар по разпространението на наркотици.

 

В хода на спецакция против наркоразпространението проведена от служители на "Криминална полиция" в Трето РУ са иззети 300 грама марихуана и 12 грама амфетамин от жилищен адрес в пловдивския квартал "Христо Смирненски".

 

Направена е проверка на мъж, в който е открита дрога. Последвал обиск в имот на бул. "Пещерско шосе", обитаван от 27-годишен наркоразпространител. В апартамента на адреса, са открити 14 найлонови опаковки с дози марихуана, подготвени за улична продажба.

 

В картонена кутия били съхранявани по-малки опаковки от същото наркотично вещество, празни найлонови пликчета за пакетиране на марихуана в по-малки дози, пари от вече реализирани продажби, амфетамин и електронна везна.

 

Марихуана на глави в найлонови пликове била открита в пластмасова кутия за съхранение на подправки. Двамата мъже, задържани в хода на предприетите процесуално-следствени действия, са от Монтана. Те са на възраст 26 и 27 години. Криминалистите продължават работата по документиране на извършеното престъплението под надзора на компетентната прокуратура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.