Полицаят Костадин Дункин от Разлог пак сгази лука

https://crimes.bg/analizi/policayat-kostadin-dunkin-ot-razlog-pak-sgazi-luka/41078 Crimes.bg
Полицаят Костадин Дункин от Разлог пак сгази лука

 

Той се оказа системен нарушител

Служителят от полицейското управление на МВР в Разлог Костадин Дункин, който бе обект на дисциплинарна проверка, заради системно шофиране на личния си автомобил "Лада Нива", без застраховка, без регистрация и без винетка, вчера отново се прояви, пише struma.com. 

Дункин бил заловен от колегите му от полицейско управление – Банско да шофира Опел тип баничарка, без задна регистрационна табела. По рано през деня в управлението постъпил сигнал, че Опел без табели се движи в посока Гоце Делчев. По време на проверката Дункин се оправдал, че бил да регистрира колата на приятел в ПУ на МВР – Гоце Делчев и там имало проблем – забравили да сложат табелата.Според запознати, Дункин шофирал по обиколни пътища, с надеждата никой да не го залови. Въпреки обясненията му обаче, полицаите от Банско били безкомпромисни и съставили акт на нарушителя под пагон. Не за първи път Дункин попада в подобна ситуация. Припомняме, че той стана известен като екшън герой в нивята край Разлог. Будни граждани, решили твърдо да заловят Дункин, че шофира колата си в абсолютно нарушение на закона, го преследваха по кърски пътища. Полицаят пък сякаш се забавляваше и караше с мръсна газ колата си, която нямаше нито застраховка, нито бе регистрирана. На всичкото отгоре и регистрационните табели били зацапани с кал, за да не се вижда номера й..Тогава бе публикувано и няколкоминутно видео от яростната гонка. Преследвачите на Дункин разкриват, че той системно шофира нередовния си автомобил. "Вместо да е за пример този, който съблюдава за реда, се държи като автоджигит“, казаха тогава авторите на клипа.Тогава се оказа, че Лада Нива, с посочения номер, няма електронна винетка. Няма и платена застраховка. Въпросният автомобил неведнъж е попадала в полицейските бюлетини.През 2010 година, шофирана от сина на полицая Костадин Дункин – Иван, колата бе засечена от горски с крадена дървесина. Шофьорът заряза возилото си и избяга.Горски служители припомнят, че през 2016 година синът на полицая е задържан с цял камион "Камаз" с крадена дървесина. Камионът е конфискуван. Явно е, че полицаят Дункин е проблемен за МВР, след като вече няколко пъти го залавят с едно и също нарушение. Предстои да стане ясно ще има ли нова дисциплинарна проверка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.