Пълна мистерия обви трагедията във Враца

https://crimes.bg/analizi/palna-misteriya-obvi-tragediyata-vav-vraca/40962 Crimes.bg
Пълна мистерия обви трагедията във Враца

 

Близките са категорични, че не може да става дума за самоубийство

Пълна мистерия обви жестокото убийство във Враца.

 

И към момента продължава разследването на тежкото криминално деяние в града.

 

Припомняме, че млада жена бе открита мъртва в дома й, а тригодишният й син – тежко ранен.  

 

Сигнал за престъплението на 112 в късния следобед, е подал съпругът.

Той е бил на работа, когато децата му от предишен брак го уведомили, че в дома им се е случило нещо лошо.В жилищен блок на петия етаж, където семейството е било наемател, криминалистите откриват издъхнала 31-годишната жена, която гражданка на Словакия. До нея с прободни рани и в тежко състояние лежало детенцето.

То е откарано в „Пирогов“, оперирано е и стабилизирано. Медиците обаче отказват да разкрият повече подробности, информира bTV.Предстои да бъде извършена аутопсия на починалата, която да установи какво е причинило смъртта й. Във вторник сутринта е имало подаден сигнал до полицията от жената за скандал със съпруга ѝ. При посещението на органите на реда обаче, не е установен такъв, съобщава окръжният прокурор на Враца – Владимир Сираков.Съседите на семейството са в шок. Познават съпрузите бегло, не били конфликтни.„Те са нови тука в блока, нормално момиче, с деца. Даже това си говорихме, че това е изненадващо – това си е някаква вътрешна история, която е много зловеща, друго нищо не мога да кажа“, споделя техен съсед на име Валентин Начев.По случая е образувано досъдебно производство по член 115 от НК за убийство. Разследват се и други версии, включително и тази, че майката сама е посегнала на детето си, а после е сложила край на живота си.Проверява се и за видеокамери в съседство, които евентуално могат да дадат повече яснота по случая.

Огледите са продължили до 3 часа през нощта. Работи се по всички версии, защото случаят е изключително заплетен за всички, информира Нова тв.

 

По обяд съпругът е бил вкъщи, обядвал е и отишъл на работа. Жената има порезна рана, информираха разследващите органи.

„Плака по телефона. Голяма трагедия. Каза, че просто нещо е станало с жената и децата“, каза братът на бащата – Наско Шопов.

 

„Тя си обичаше съпруга и детето. Като семейство бяха много добре. Последно ги видях в събота. Празнувахме, хапнахме, пийнахме. В неделя към 3 часа се прибраха“, каза роднина на бащата Михаил.

 

Невъзможно е да става дума за самоубийство, категорични са близките на семейството.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.