Още една трагедия разтърси Враца

https://crimes.bg/analizi/oshte-edna-tragediya-raztarsi-vraca/42850 Crimes.bg
Още една трагедия разтърси Враца

 

Младият мъж не е семеен

След като млада жена издъхна пред очите на невръстното си дете в болницата във Враца, градът бе разтърсен от поредна трагедия.

 

Млад мъж от Враца е изгубил живота си при пътен инцидент в Румъния.

 

Катастрофата се е случила два часа след полунощ, в Калафат, отбелязва агенция Бул Нюз.

 

След инцидента румънските групи били залети от съобщения за огромни задръствания, придружени със снимки от касапницата.

Младият мъж, изгубил живота си в пътно-транспортното произшествие е Ангел Цветков.

 

Той се е връщал с автовоз с два автомобила от Германия. В последния момент видял, че пред него на пътя е спрял ТИР, но без включени аварийни светлини.

При опита на Ангел да го заобиколи се ударил челно в идващия насреща турски автобус.

Сблъсъкът е бил много силен. Дотолкова, че младият мъж от Враца бил смазан до неузнаваемост, а автобусът се преобърнал край пътя.

 

С Ангел пътувал и негов приятел, който по чудо останал невредим. Именно той е човекът, който е разкрил самоличността му пред органите на реда. По неофициално потвърдена информация, приятелят на младия мъж е бил настанен в болница в Калафат. Животът му обаче е извън опасност. За момента няма информация дали има пострадали пътници от автобуса.

 

Във Враца познават Ангел Симеонов като един от популярните майстори по електроника на автомобилите. Това било първото му пътуване, за да докара коли от Германия. Загиналият млад мъж е несемеен.

 

Източник: Блиц

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.