Нова ТВ: Герман Викторович Костин се издирва от МВР

https://crimes.bg/analizi/nova-tv-german-viktorovich-kostin-se-izdirva-ot-mvr/37677 Crimes.bg
Нова ТВ: Герман Викторович Костин се издирва от МВР

Мистерията около 5-годишното дете, което бе намерено мъртво в куфар близо до Пасарел, все повече се заплита и придобива размерите на зловеща семейна история.

Екип на Нова телевизия отиде в кооперация в квартал „Витоша”, в която се предполага, че е живял бащата на момченцето. Апартаментът е на руснак и е запечатан в петък вечерта. Той е претърсен от МВР, но цялата информация, която тече в медиите, е неофициална, тъй като от полицията отказват всякакъв коментар по случая.

 Според информацията на Нова телевизия бащата се казва Герман Викторович Костин, роден е на 11 май 1964 г. в Русия и е обявен за издирване. По-късно излезе информация, че за майка на детето се счита жената, чиито останки бяха намерени в началото на март край Приморско. Засега от МВР отказват всякакво потвърждение и на тази версия.

 Кооперацията е безлюдна, а съседите не пожелаха да отворят вратите си, за да коментират. Единствено продавачка в квартален магазин потвърди, че руснакът е живял там и го е виждала да паркира автомобила си. Към този момент колата продължава да стои пред входа.

Появиха се и версии, че има връзка между убийството на детето и самоубилата се рускиня в Бургас, тъй като преди да скочи от балкона на апартамента си тя крещяла нещо за дете, убито  катастрофа и за куфар. 

Извършен е и обиск в сграда в Приморско. Жилището е на мъж с фамилия Герман. Той заедно с българка купуват апартамент там. При обиска са открити играчки, които са за 5-годишно дете, но от полицията отново мълчат.

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.