Насред пандемията: Тайни купони в София, влиза се само с парола (Вижте как заведенията газят забраните)

https://crimes.bg/analizi/nasred-pandemiyata-tayni-kuponi-v-sofiya-vliza-se-samo-s-parola-vizhte-kak-zavedeniyata-gazyat-zabranite/39970 Crimes.bg
Насред пандемията: Тайни купони в София, влиза се само с парола (Вижте как заведенията газят забраните)

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".




Източник:




2020-11-23 10:48:00


Анализи


0

Прочетено: 83790

Кратка връзка








В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно. По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.