Нагла кражба в София посред бял ден

https://crimes.bg/analizi/nagla-krazhba-v-sofiya-posred-byal-den/43364 Crimes.bg
Нагла кражба в София посред бял ден

Герасков се оплаква, че това е второто колело, което му крадат за година

Поредната нагла кражба е била извършена в центъра на София, при това посред бял ден.

 

Това става ясно от снимка, публикувана от потърпевшия Петър Герасков, в социалната мрежа Фейсбук.

 

Той се оплаква, че в рамките на една година за втори път му крадат колело. Този път е успял да види наглия апаш. Потърпевшият дори го е подгонил, но никой от хората наоколо не му е помогнал и злосторникът е избягал.

 

"В район ,,Оборище" в гр. София се краде ужасно много. Бездействието срещу кражби е повсеместно. За една година ми крадат колело за втори път. Този път видях крадеца как започва да отвързва колелото. Гоних го край парка ,,Заимов" почти го свалих на земята при гоненето.

 

Работници на ресторант ,,Трите щерки" на ъгъла на парка ,,Заимов" ме гледаха как тичам след крадеца и викам ,,дръжте крадеца, краде ми колелото" крадеца направи завой на 5 метра от тях", пише той в поредица постове и споделя снимката на апаша.

 

"Пичът с колелото направи ляв завой пред тях и вече не можах да го догоня втори път. Без обувки остана, когато го застигнах, но е с колело на ,,Крос", ,,Нитро" пише на него.

 

Купувайте си колелета втора употреба без съпровождаща гаранция, касова бележка или договор и стимулирайте кражбите яко. Тия които си купуват нови колелета въртят и белия и сивия и черния сектор", допълва още Петър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.