Мистерията с окървавения мъж край Бузлуджа се разплете

https://crimes.bg/analizi/misteriyata-s-okarvaveniya-mazh-kray-buzludzha-se-razplete/43763 Crimes.bg
Мистерията с окървавения мъж край Бузлуджа се разплете

 

Бангото се опитал да подведе разследващите полицаи

Разплете се мистерията с окървавения мъж, който бе открит полугол и в безпомощно състояние край Бузлуджа.

 

Основната версия за зверството със Стефан Стефанов-Бангото е отмъщение за кражба. Припомняме, че той бе завързан за дърво и облепен с тиксо, целият с рани от нож и побой на пътя край Бузлуджа на 30 ноември.

Полицията в Стара Загора вече е задържала двама души, които са заподозрени, че са отвлекли и изтезавали 34-годишния хамалин от Казанлък.Първоначално Стефан направил опит да подведе разследващите полицаи. От разказа му станало ясно, че се е запознал с нападателите си в ресторанта на жп гара Казанлък, напили са се и те го пребили.“По-късно обаче става ясно, че той и двамата му нападатели се познават, а спорът им бил за изчезнала вещ, която не е много скъпа, обяви старши комисар Николай Колев, шеф на ОДМВР-Стара Загора, цитиран от "Труд".Задържаните са на 22 и на 25 години.“Нападателите му са с чисто съдебно минало. Срещу тях ще бъде образувано наказателно дело за отвличане и опит за убийство”, обяви и окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.От полицията уточняват, че 34-годишният Бангото е с криминално досие и присъди за кражби и грабежи, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.