Маскирани окрадоха 40 бона от старец

https://crimes.bg/analizi/maskirani-okradoha-40-bona-ot-starec/43031 Crimes.bg
Маскирани окрадоха 40 бона от старец

 

Възрастният мъж се оплаква от болка в гърдите

 

Поредното посегателство върху възрастен човек разтърси обществото.

 

Този път случката е от видинското село Карбинци, отбелязва Би Ти Ви.

 

Четирима маскирани мъже са нахълтали в дома на Иван Иванов. Те връзват 77-годишния мъж и преобръщат дома му с краката нагоре. Разбира се сами се досещате, че цялото това занимание е заради кражба на пари.

 

В крайна сметка нападателите успяват да открият спестените пари на възрастния мъж. Те завлекли всички 40 хиляди лева от дома му.

Иван Иванов разкрива пред медията, че търсенето на парите из къщата му е продължило около десетина минути. Той се оплака, че са му причинили огромна синина на гърдите заради натиска, който са упражнили върху него.

 

След като открили парите му, маскираните счупили телефона на възрастния мъж. Накрая за по-сигурно те го хвърлили в печката. Въпреки, че бил вързан здраво с въжета, Иванов успява да се освободи. Веднага след това се обажда на сина му, който е кметски наместник.

 

Междувременно кметският наместник Мариян Антонов споделя, че самият той е станал жертва на обир преди две години. На всичкото отгоре обирът е бил извършен посред бял ден. За момента извършителите все още не са задържани.

Източник: blitz.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.