Мъртво пиян направи ПТП в Първомайско!

https://crimes.bg/analizi/martvo-piyan-napravi-ptp-v-parvomaysko/41221 Crimes.bg
Мъртво пиян направи ПТП в Първомайско!

Служители на РУ Стамболийски получили сигнал за ПТП на територията на село Куртово Конаре. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив. 

На мястото на инцидента се намирало самокатастрофирало в електропреносен стълб БМВ. Водачът на немското возило - 24-годишен, бил местен жител. При проверката е установено, че шофьорът изгубил контрол над колата и се ударил в стоманобетонния стълб, тъй като се намирал под въздействие на 1,32 промила алкохол.  

Друг 67-годишен мъж от първомайското село Искра, също седнал зад волана в нетрезво състояние е предизвикал ПТП на територията, обслужвана от РУ Първомай.

Водачът на "Форд екскорт" се движил от село Бягово към село Искра, но изгубил контрол над превозното средство и се ударил в предпазна мантинела. Причината - употреба на солидно количество алкохол - проверката с техническото средство е отчела 2,55 промила.

С контузни рани, но без опасност за живота, е неговия 79-годишен спътник, който е от гр. Кърджали.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.