Лошо му се пише на шеф Андре Токев

https://crimes.bg/analizi/losho-mu-se-pishe-na-shef-andre-tokev/42455 Crimes.bg
Лошо му се пише на шеф Андре Токев

 

Заради новото обвинение е предаден на съда

Лошо му се пише на известния шеф готвач Андре Токев.

 

Оказва се, че той е шофирал с 2 промила алкохол в кръвта по Околовръстното шосе на София. Това сочат резултатите от нова експертиза по време на разследването, съобщава Нова тв като се позовава на свои източници.

Припомняме, че според първоначалното твърдение, шеф Токев е бил с 1,7 промила.

Заради новото обвинение обаче известният готвач е предаден на съд.Той беше задържан на 31 октомври по време на изпитателен срок по предишна присъда, след като органите на реда го изловиха да шофира в нетрезво състояние на Околовръстното шосе в София. Той карал автомобила си буквално по джанти.На шеф Андре Токев бе постановена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева. След като бе пуснат под гаранция, той се извини. Направи това от профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Тогава той заяви, че изразява публично позицията си за инцидента, тъй като го дължи на всички, които го подкрепят, както и на всички онези, които вярват в каузите, следвани от него, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.