Ключови часове за Кристиан Николов – убиецът на Милен Цветков

https://crimes.bg/analizi/klyuchovi-chasove-za-kristian-nikolov-ubiecat-na-milen-cvetkov/39653 Crimes.bg
Ключови часове за Кристиан Николов – убиецът на Милен Цветков

Днес ще му бъдат връчени материалите по делото за катастрофата 

 

Днес прокуратурата ще връчи на обвиняемия Кристиан Николов материалите по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков, съобщава Нова тв. 

 

Заедно с адвоката си, той трябва да разгледа всички томове, за да каже настоява ли за нови доказателства или експертизи. 

 

Защитникът на семейството на Милен Цветков – адвокат Менко Менков, обяви че Николов отрича да е употребявал наркотици преди да седне зад волана. Според прокуратурата младежът е осъзнавал действията си и последиците от тях.

 

Припомняме, че журналистът Милен Цветков загина в жестока катастрофа навръх Великден. Адвокат Менко Менков направи нови скандални разкрития за убиеца му.

 

„Експертизите са много. Това, което мога да кажа е, че са приключени две основни експертизи. Едната е от 7 вещи лица – автотехническа. Обвиняемият се е движел със скорост около 99 км./ч. Няма опит за спиране на движението на автомобила“.  Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокатът Менко Менков в коментар на кошмарната катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков. 

 

Той е един от адвокатите на наследниците на починалия тв водещ.  "Интересното идва от психологичната експертиза. Обвиняемият е бил вменяем, въпреки че е бил под влиянието на 3 вида наркотични вещества. Той е подценил възможностите си, след като е знаел, че е употребил наркотични вещества", каза Менков.  

 

"Защитата на обвиняемия първо твърдеше, че не е доказано, че именно той е управлявал автомобила. Вече е ясно, че той е управлявал МПС. Има отпечатъци както на него, така и на останалите пътници в МПС-то. Освен това обвиняемият е дал показания, в които не отрича, че е шофирал той", каза адвокатът на Боян Цветков.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.