Извънредни новини за Дениза, която уби майка си

https://crimes.bg/analizi/izvanredni-novini-za-deniza-koyato-ubi-mayka-si/41116 Crimes.bg
Извънредни новини за Дениза, която уби майка си

Извънредни новини за Дениза, която уби майка си

31-годишна Дениза Бояджиева, която уби майка си,  ще роди в затворническата болница на Ловеч, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Марица".

Източници на изданието споделиха, че задържаната не е знаела кога е терминът й, тъй като от началото на бременността си не е ходила на лекар.

След преглед е установено, че датата на термина й е 20 май.

Веднага, след като Окръжния съд в Хасково наложи най-тежката мярка за неотклонение на Дениза, обвиняемата бе пратена в болницата към затвора в Ловеч.

Предстои да бъде направено задълбочена психиатрична експертиза на младата жена.

Бебето й ще бъде предадено за отглеждане от роднини, или ще бъде настанено в приемно семейство. Запознати с процедурата коментират, че това решение ще бъде взето от социалните.

На 12 април Дениза уби собствената си майка по изключително жесток начин, разчленявайки я в двора на къщата им в Каснаково.

Престъплението бе разкрито 4 дни по-късно, след като другата дъщеря на жертвата се натъкнала на ужасяващата гледка в селския двор. Китките и стъпалата на жертвата били отрязани.

31-годишната обвиняема направила признания, но след убийството опитала да почисти мястото на престъплението.

20 дни преди да убие майка си младата жена била изписана от психиатрията в хасковския квартал "Болярово" с общо формулирана диагноза "психично заболяване". От детска възраст тя е имала психични отклонения.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.