Ивайла Бакалова се пробва да упражни натиск върху…

https://crimes.bg/analizi/ivayla-bakalova-se-probva-da-uprazhni-natisk-varhu/41283 Crimes.bg
Ивайла Бакалова се пробва да упражни натиск върху…

 

Замисълът й удря на камък

Бившата любовница на Румен Гайтански, по-известен като Вълка – Ивайла Бакалова, се пробва да притиска столични адвокати, които не искат да се ангажират със защитата на новия й мъж Веселин Денков – Весо Брадата, разкриват запознати.

 

Същата особа обикаля енергично адвокатските кантори в търсене на всевъзможни начини за постигане на целта си.

Агресивната брюнетка била изключително изнервена от отказите на солидните юристи да поемат казуса й. Тя дала да се разбере, че може да насъска срещу тях "Антикорупционния фонд", който гравитира около кръга "Дай, България" и "агнешките главички" – мракобесното изчадие на Ментора от "Драгалевци" Иван Костов.Припомняме, че Весо Брадата бе закопчан преди близо 9 месеца и обвинен в участие в престъпна група за лихварска дейност. Спряган е и като поръчител на убийството на сарафката Веска Марангозова в множество медийни публикации.

След като замисълът на Бакалова да освободи приятеля си от затвора удря на камък, тя искала да си отмъсти на юристите, които не откликвали на щенията й.Бившата манекенка стигнала дотам, че да намеква, че разполага с уличаващи записи, които може да пусне в обращение, за да дискредитира хората, които са й отказали. Юристи, които е опитала неуспешно да привлече в пъзела си, разкриват, че след като са я отрязали, ще превърне в своя кауза закриването на специализираната прокуратура и съд. Същите намерения имат от политическото обкръжение на Мравояда и партиите на протеста водени от користните действия на "Дай, България".Неслучайно Бакалова бе засичана на протестите срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Самата Бакалова е написала в личния си профил в Инстаграм новото си мото:"Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици".Някогашната моделка е осенена и от друго прозрение: "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги".Изглежда, че самата Бакалова много се е объркала и е пропуснала факта, че все още живеем в правова държава.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.