Гонка отне живота на млад мъж

https://crimes.bg/analizi/gonka-otne-zhivota-na-mlad-mazh/28636 Crimes.bg
Гонка отне живота на млад мъж

Снимка: Андрей Велчев, luboslovie.bg



Продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента

Млад мъж загина нелепо след гонка.

 

Водачът на мотор е издъхнал, след като се е ударил в автобус. Инцидентът се е случил на столичния булевард "Цариградско шосе" рано тази сутрин, информира БНР.

 

Другият водач на мотор, който също е участвал в инцидента, е избягал. Към момента полицията го издирва. Катастрофата е станала в район на болница "Света Анна" на влизане в София.

 

По всяка вероятност двата мотора са участвали в гонка, като единият от тях е загубил контрол и се е удар в автобус, който се движи по линия 204. Няма други пострадали при инцидента.

 

Загиналият е мъж на  27 години, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за катастрофата е получен в полицията малко след 7:30 часа тази сутрин.  По първоначални данни на бул. „Цариградско шосе“ моторист се е ударил в автобус на градския транспорт.

 

Незабавно към мястото са насочени екипи на „Пътна полиция“ и Бърза помощ, които установили, че водачът, е починал.

Няма данни за други пострадали при инцидента. На местопроизшествието се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.