Голяма трагедия разтърси Смолян

https://crimes.bg/analizi/golyama-tragediya-raztarsi-smolyan/43020 Crimes.bg
Голяма трагедия разтърси Смолян

 

Няма данни за насилствена смърт

 

 

Смолян бе разтърсен от страшна трагедия, разиграла се във вчерашния следобед.

 

Млада жена е скочила от скала над града. 30-годишната М.С. от смолянското село Смилян, прославило се с боба си, е скочила от масива „Турлука“. Жената е издъхнала на място.

 

Сигнал за изчезването й е бил подаден от нейни близки в ранния следобед на вчерашния ден. Те поискали да бъде организирано нейното издирване и полицейските власти в града веднага предприели мерки.

 

Полицията открива автомобила на младата жена в началото на екопътеката за скала Невястата над града, превърнала се в символ на Смолян. Екопътеката е предпочитано място за много от туристите, както и за местните хора.

 

Масивът „Турлука“ е най-високото място в района. Погледнато откъм Смолян мястото прилича до голяма степен на скална игла.

 

Според първоначалната информация по случая младата жена е страдала от здравословен проблем. При извършения първоначален оглед, няма данни за насилствени действия. Предполага се, че става въпрос за самоубийство.

 

На мястото на инцидента са били изпратени алпинисти, тъй като мястото е много трудно достъпно. Извършен е оглед от съдебен лекар и следствието. Това заяви новоназначеният директор на ОДМВР-Смолян – ст. комисар Костадин Пачеджиев.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.