Ето какво се случи с полицая, ударил Мухсин Казан

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-se-sluchi-s-policaya-udaril-muhsin-kazan/43816 Crimes.bg
Ето какво се случи с полицая, ударил Мухсин Казан

 

Шофьорът изпитва страх да припари отново до България

След като турският шофьор на ТИР – Мухсин Казан разкри за екшъна, спретнат от български полицай на АМ „Тракия“, мнозина се запитаха какви са последствията.

 

Министерството на вътрешните работи отбелязва, че е отстранило полицейския служител, който посегна на Казан. Причина за посегателството над турския шофьор бил фактът, че Казан отказал да даде подкуп, отбелязва haberbg.net.

 

От вътрешното министерство отбелязват, че заедно с него е отстранен и другият служител на реда, който се вижда в клипа. Припомняме, че клипът, заснет от видеорегистратора на камиона на Мухсин Казан, бе излъчен от някои от медиите в Турция.

Водачът споделя, че скоро му предстои нов рейс към България, но е обзет от страх от това какво му предстои.

 

От силовото министерство уточняват, че Мухсин е бил потърсен, за да даде показания за екшъна. Той отговорил, че към момента се намира в Истанбул, но му предстои пътуване до Германия за нов товар. На път за там, той ще се отзове на поканата на органите на реда.

 

Шофьорът споделя, че след случката е изпаднал в депресия и откровено споделя, че изпитва страх да мине отново през страната ни.

От вътрешното министерство обаче са го уверили, че ще гарантират сигурността му по време на престоя в страната ни.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.