Ето какво е причинило смъртта на мъжа, който се строполи, чакайки за олио

https://crimes.bg/analizi/eto-kakvo-e-prichinilo-smartta-na-mazha-koyto-se-stropoli-chakayki-za-olio/42944 Crimes.bg
Ето какво е причинило смъртта на мъжа, който се строполи, чакайки за олио

 

Километричните опашки взривиха мрежата

 

 

Вече е ясно какво е причинило смъртта на 77-годишния мъж, който се строполи на една от дългите опашки за олио през вчерашния ден в страната. Инцидентът се разигра в Бургас.

 

Припомняме, че в съботния ден пред хипермаркетите се извиха километрични опашки. Всеки от чакащите се надяваше да се снабди с един от продуктите от първа необходимост (олио) на по-прилична цена.

 

От съдебна медицина разкриват за Би Ти Ви, че причината за смъртта на възрастния мъж е тромбоемболия. Това представлява запушване на кръвоносните съдове на белия дроб и сърцето.

 

И докато хиляди българи се редяха по опашките в страната за олио, държавата и производителите не спират да уверяват, че няма дефицит.

Изглежда обаче хората отдавна са спрели да вярват на управниците, защото са ни лъгали твърде дълго време.

 

Прави впечатление, че след вчерашните километрични опашки днес обстановката пред хипермаркетите е спокойна.

В същото време обаче марката олио, за която бяха километричните опашки и ръкопашни битки, днес липсва от рафтовете. В два магазина в Бургас не може да бъде открито никакво олио, дори и на новата цена.

 

От няколко дни насам вицепремиерът не спира да повтаря, че няма причина за напрежение. Вчера тя дори се срещна със зърнопроизводителите. Прави обаче впечатление, че лъганият дълги години наред народ, вече не вярва на никого.

 

Опашките породиха редица коментари. В мрежата коментират, че хората, които вчера са успели да се презапасят с олио, са олигарси.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.