Две опасни ситуации в София за раз време

https://crimes.bg/analizi/dve-opasni-situacii-v-sofiya-za-raz-vreme/41850 Crimes.bg
Две опасни ситуации в София за раз време

 

Не става ясно дали девойките са с опасност за живота

Кошмарна катастрофа е прекъсна електрозахранването на няколко къщи на ул. „Билянски извори“.

 

Две млади момичета са самокатастрофирали, забивайки се в ограда до къща срещу №10 на улицата. За случката е съобщи очевидка на инцидента, свързала се с БЛИЦ.

При сблъсъка момичетата са разбили с автомобила си електрическо табло до къщата и това е причината няколко сгради да останат без електрозахранване.Двете 20-годишни участнички в инцидента са закарани в болница като според очевидката, шофьорката е с по-големи травми. Не става ясно дали девойките са с опасност за живота. На мястото има екип на полицията и линейка.Горе-долу по същото време но на кръстовището на бул. "Братя Бъкстон" и бул. "Тодор Каблешков" са се ударили лека кола и мотор.На мястото са изпратени екипи на полицията и линейка. Униформените изясняват причината за сблъсъка.Мотористът леко е пострадал, оказана му е медицинска помощ. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.