Братът на Янек потвърди сензационната новина за мистериозното му изчезване

https://crimes.bg/analizi/bratat-na-yanek-potvardi-senzacionnata-novina-za-misterioznoto-mu-izchezvane/41658 Crimes.bg
Братът на Янек потвърди сензационната новина за мистериозното му изчезване

 

Според брат му става дума за насилствено отнет живот

Вече година няма следа от Янек Миланов от Дупница.

 

Припомняме, че 43-годишният мъж изчезна след среща с Васил Капланов-Каплата. Близките на Янек все още не знаят какво се е случило с него.

Брат му Марио Миланов обясни, че това, което е разбрал е, че се работи по случая.„Става дума за насилствено отнет живот на човек. Престъпното безхаберие на полицията в Дупница оказва за съжаление много негативно влияние за решаването на случая“, заяви Марио по bTV.Той обясни, че всички продължават да се питат къде е Янек и какво се е случило с него.„Предвид обстоятелствата по случая и предисторията, съм категоричен, че Васил Капланов е човекът, който знае къде е Янек и какво се е случило с него“, отбеляза Марио Миланов.„Разчитам на професионализма на полицията да си свърши работата. Надявам се, че скоро Капланов ще бъде обвинен и ще се стигне до присъда“, добави братът на Янек.Припомняме, че преди време се появи сензационна новина за мистериозното изчезване на Янек Миланов.

Според източници от полицията „до месец похитителят щял да бъде посочен и закован с неоспорими доказателства“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.