Бащата на Андреа от Галиче разкри какво ще се случи с изверга, убил дъщеря му, след като излезе от затвора

https://crimes.bg/analizi/bashtata-na-andrea-ot-galiche-razkri-kakvo-shte-se-sluchi-s-izverga-ubil-dashterya-mu-sled-kato-izleze-ot-zatvora/39896 Crimes.bg
Бащата на Андреа от Галиче разкри какво ще се случи с изверга, убил дъщеря му, след като излезе от затвора

Според него той ще излезе още по-озлобен от там

Бащата на зверски убитата Андреа от Галиче разкри какво ще се случи с изверга, след излизането му от затвора.

 

„Времето не лекува, живея в кошмар“. Това каза в телевизионно баща на убитата Андреа от Галиче – Асен Руменов.

 

Припомняме, че момичето загуби живота си по особено жесток начин през януари. 10 месеца по-късно, обвиненият за убийството й Аксел Олеков чу своята присъда – 18 години затвор. Според бащата на Андреа, младият мъж не съжалява за стореното, съжалявал само, че са го заловили.

 

"Не съм се срещал с него, не съм влизал с него, защото не зная каква би била реакцията ми. Не мисля, че мога да водя разговор с подобен тип човек. За мен той не е човек. Този човек не е посещавал училище, крадял е от изоставените къщи, има нападение над полицай. И сега отново му се дава шанс. Най-вероятно при добро държание може д аго пуснат по-рано, най-много да излежи 10 години и ще излезе още по-злобен към всички", коментира почерненият родител.  

 

"Този нечовек не уби само Андреа, съсипа живота на много хора“, сподели още той.

Приятелят на Андреа мечтаел да отиде при нея. Братът на момичето има бебе, но не може да му се зарадва. Самият Асен също не може да се зарадва на внучето си. "На много хора беше съсипан животът, а на този убиец се дава шанс да продължи", добави с напиращи в очите сълзи Руменов. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.